AĞRI PATNOS İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 YÖGEP ŞUBAT-MART AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

15 Temmuz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde YÖGEP toplantısı yapıldı.
2021-2022 YÖGEP ŞUBAT-MART AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 2021-2022 YÖGEP ŞUBAT-MART AYI ETKİNLİK RAPORU

Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünüzce hazırlanan Yönetici Gelişim Programı Şubat-Mart ayı faaliyetleri İmam Hatip Lise-Orta okul müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

EYLEM TARİHİ: 24.03.2022 Salı saat 10:00

 

PAYDAŞLAR: Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü Mesut SOLMAZ, 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Bülent SEVİNÇ, Şehit Polis Taha Yasin Biçer İ.H.O müdürü Sedat SANAR, Özdemir Orta Okulu Müdürü Gamze AKSÖZ, Sütlü Pınar İ.H.O müdürü Osman OLCAY, Aktepe İ.H.O. Müdürü Seyyitbattal AKDAĞ ve 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi rehber öğretmeni Elif SOYTAŞ.

 

KATILIMCI SAYISI: 7

 

EYLEM KONUSU: "Eğitim yönetiminde temel sorun alanları, kurumda etkili ve pozitif bir iletişim süreci oluşturma, problem çözme teknikleri, çatışma, risk ve kriz yönetimi, öfke ve stresle başa çıkma yoları.''      

 

FAALİYETİN GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİ YER: 15 Temmuz Şehitleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu.

 

ETKİNLİK ÖZETİ: Toplantı Din Öğretiminden sorumlu Şube Müdürü Mesut SOLMAZ başkanlığında başladı. İmam hatip okulları müdürlerimiz hazır bulundu.

 

          Şubat-Mart 2022 konusu olan "Eğitim yönetiminde temel sorun alanları, kurumda etkili ve pozitif bir iletişim süreci oluşturma, problem çözme teknikleri, çatışma, risk ve kriz yönetimi, öfke ve stresle başa çıkma yoları.'' konusu işlendi. Konu ile ilgili sunumu 15 Temmuz Şehitleri A.İ.H.L. Rehber öğretmeni Elif SOYTAŞ gerçekleştirdi.

 

          Başarı dileklerle toplantı sona erdi.

Atatürk mah. Atatürk Bulvarı Kaymakamlık hizmet binası blok no360 2. kat Patnos /Ağrı - 04726161010

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.